Kritiek op vaccineren

Je laten vaccineren is volgens de regering en de overheid noodzakelijk, het levert alleen maar voordelen op en is ongevaarlijk. De overheid is met een complete mediacampagne begonnen, waarvan de tv-spot “Coronavaccinatie: ‘We stropen onze mouwen op’” waarschijnlijk de bekendste is. Waarom zou je kritiek hebben op het vaccineren? Toch is niet iedereen het er mee eens dat de vaccinatie zonder gevaren is. Programmamaker Flavio Pasquino interviewt professor dr. Theo Schetters. Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin-industrie en maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA-vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Het interview is terug te vinden op Youtube onder de titel: “Massa mRNA Vaccinatie is roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.

Iemand anders die kritisch is over de vaccinatie-aanpak is dr. Carla Peeters. Een interessant artikel van haar over dit onderwerp is terug te vinden in HP/ De Tijd: Het coronavaccin is niet zonder risico’s.

Ik ben heel benieuwd naar wat er straks gaat gebeuren met de mensen die zich niet laten inenten?

Een reactie plaatsen